Current gen-patch Dying Light nu beschikbaar voor Xbox Series X en S

Current gen-patch Dying Light nu beschikbaar voor Xbox Series X en S

De current gen-patch voor de eerste Dying Light is nu beschikbaar op Xbox Series X en S.

De patch kwam eerder deze maand al voor PlayStation 5 uit. Toen werd al gemeld dat de patch kort daarna naar Xbox-consoles zou komen.

Op Xbox Series X zijn er drie verschillende grafische modi beschikbaar. 'Performance mode' laat de game in 60 fps en 1080p draaien, 'balanced mode' laat de game in 60 fps en 1440p draaien en 'quality' is in 4k en 30 fps. Op Series S en Xbox One X zijn alleen performance en een aangepaste quality mode in 30 fps en 1440p beschikbaar.

Sinds begin dit jaar is het vervolg, Dying Light 2: Stay Human, verkrijgbaar op consoles en pc. De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Dying Light 2 maakt freerunnen leuker en creatiever. Door meer controle te bieden zijn Hoofd- en zijmissies verrassend boeiend en diepgaand. De personages komen door uitstekend schrijf- en stemwerk goed uit de verf en de speler wordt meermaals in conflict gebracht door de vele keuzes die écht impact hebben op het verhaal. Het prachtige Villedor leent zich uitstekend voor oneindig veel freerunplezier, met of zonder vrienden."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou