Atlus viert een jaar lang jubileum van Persona-franchise

Atlus viert een jaar lang jubileum van Persona-franchise

Atlus gaat een jaar lang het vijfentwintigjarige jubileum van Persona vieren.

Dat laat het bedrijf weten op de officiële Persona-website. "Deze september viert de Persona-reeks diens vijfentwintigste jubileum en zijn er wereldwijd ook officieel vijftien miljoen exemplaren van games in de reeks verkocht. We willen iedereen die de afgelopen jaren heeft geholpen de serie nieuwe hoogtes te bereiken bedanken."

Wat fans precies kunnen verwachten om het jubileum mee te vieren, is niet duidelijk, maar Atlus hint er al wel naar: "We bereiden een jaar durende campagne voor die van september 2021 tot herfst 2022 loopt en kunnen niet wachten tot jullie alles wat we in de planning hebben zien! Verwacht merchandise, samenwerkingen en zelfs informatie over games."

De meest recente game in de reeks is Persona 5 Strikers. Gamer.nl gaf een 7,5 aan het spel: "Ondanks dat het een spin-off van een spin-off is, voelt Persona 5 Strikers niet aangelengd aan. Het behoudt bijna alles wat Persona 5 zo goed maakte en vervangt alleen de beurtelingse combat door hersenloze gevechten. Dat is wat jammer, maar verder is Strikers een uitstekend uitstapje."

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou