Artistiek ogende game Sable wordt verfilmd

Artistiek ogende game Sable wordt verfilmd

Productiebedrijf Dj2 Entertainment gaat films en series maken van drie IP van uitgever Raw Fury, waaronder Sable.

Dat meldt GamesIndustry.biz. Naast Sable van ontwikkelaar Shedworks worden ook de games Night Call (van Monkey Moon en BlackMuffin) en Mosaic (van Krillbite Studio) verfilmd. Welke IP's als films en welke als televisieseries worden verfilmd is niet bekend. Dj2 Entertainment overweegt ook andere IP van Raw Fury te verfilmen, waaronder Call of the Sea, Norco, Dandara en The Signifier.

Dj2 Entertainment specialiseert zich in het verfilmen van games. Zo heeft het bedrijf eerder al aan de Sonic the Hedgehog-film gewerkt en kondigde het eerder ook een serie gebaseerd op Life is Strange aan. Laatstgenoemde is zover bekend nog in productie. Dj2 werkt op dit moment ook aan televisieseries gebaseerd op Disco Elysium, My Friend Pedro en Tomb Raider.

In Sable besturen spelers de titulaire held terwijl ze door woestijnen en andere landschapen loopt, klimt en zweeft met haar hoverbike. Spelers proberen allerlei mysteries op te lossen en kunnen ook andere nomaden tegenkomen. De game is verkrijgbaar voor Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou