Armored Core 6 verschijnt op 25 augustus, nieuwe trailer getoond

Armored Core 6 verschijnt op 25 augustus, nieuwe trailer getoond

Game kom uit op pc, PlayStation- en Xbox-consoles

Armored Core 6: Fires of Rubicon komt op 25 augustus uit. Bandai Namco en FromSoftware hebben gisteren een nieuwe trailer van de game uitgebracht.

De game belooft "snelle gevechten, gedetailleerde customisatie en spannende baasgevechten" te bieden. Het spel bevat een nieuw verhaal dat ook te begrijpen is voor nieuwkomers. 

"Een mysterieus goedje genaamd Coral wordt ontdekt op een afgelegen planeet genaamd Rubicon 3. Verwacht werd dat dit als energiebron de technologie- en communicatiemogelijkheden van de mensheid zou avanceren. In plaats daarvan veroorzaakt het een catastrofe over heel de planeet en nabijgelegen sterren dat vlammen en stormen veroorzaakt, waardoor het Burning Star-systeem wordt gecreëerd."

De game speelt zich een halve eeuw later af. Bedrijven en andere groeperingen vechten om Coral op de planeet. Spelers infiltreren Rubicon 3 als onafhankelijke huurmoordenaar en komen in een strijd tussen de facties terecht.

Armored Core 6: Fires of Rubicon komt op 25 augustus uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De afgelopen week gingen er al geruchten over de mogelijkheid dat de releasedatum aangekondigd zou worden middels een nieuwe trailer, en dat bleek dus te kloppen.

Watch on YouTube
Armored Core 6: Fires of Rubicon

Armored Core 6: Fires of Rubicon kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou