Animatieserie gebaseerd op Grounded op komst

Animatieserie gebaseerd op Grounded op komst

Er wordt gewerkt aan een animatieserie gebaseerd op Obsidians multiplayergame Grounded.

Dat laat Deadline weten. De serie moet het concept achter de game min of meer volgen: vier vrienden ontdekken technologie waarmee ze zichzelf klein kunnen maken. "Nu moeten de vier gekrompen vrienden leren te overleven in een gigantische achtertuin dat dienst doet als jungle vol met enorme roofdieren."

De serie wordt geschreven door Brent Friedman (ook bekend van Star Wars: Clone Wars), terwijl Brien Goodrich (de regisseur van de filmpjes in Halo 4 en 5) gaat regisseren. Obsidian werkt samen met Xbox, Waterproof Studios, Kinetic Media en Bardel Entertainment aan de verfilming. Het is nog niet duidelijk wanneer de serie moet verschijnen.

Grounded is al sinds juli 2020 verkrijgbaar op Xbox en pc, maar dat is een Early Access-versie. De uiteindelijke versie die aankomende september uitkomt introduceert een campagne die zowel alleen als in co-op speelbaar is, alsmede nieuwe wapens en recepten.

Spelers zijn in Grounded een minuscule versie van een mens en lopen door een uitvergrote versie van een tuin. Ook wordt er door duistere grotten gelopen. Gigantische mieren en ander ongedierte vallen de speler aan. Spelers kunnen complete gebouwen bouwen en materialen verzamelen. Het spel is verkrijgbaar voor pc en Xbox-consoles.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou