Activision brengt in 2023 Call of Duty-content uit

Activision brengt in 2023 Call of Duty-content uit

Activision Blizzard heeft opnieuw bevestigd dat er dit jaar Call of Duty-content uitkomt.

Dat deed het bedrijf tijdens het bekendmaken van de kwartaalcijfers. Het project wordt, net als tijdens de vorige bekendmaking van de kwartaalcijfers, aangeduid als een "full annual premium release". Met die aanduiding doelt Activision doorgaans op een volledige game.

Bloomberg bracht vorig jaar naar buiten dat er geen volledige Call of Duty-game zou uitkomen in 2023. Journalist Jason Schreier schreef dat er wel een grote betaalde uitbreiding voor Call of Duty: Modern Warfare 2 zou uitkomen. Het plan is, zoals hij eerder al meldde, om een grote uitbreiding uit te brengen voor Modern Warfare 2, ontwikkeld door Sledgehammer Games. Volgens Schreier spreekt Activision mogelijk van een premium release, omdat de uitbreiding veel content bevat.

Ondanks de herbevestiging blijft Schreier achter zijn berichtgeving staan. "Het is niet ondenkbaar om content toe te voegen aan iets dat begon als een uitbreiding en het te verkopen voor zestig tot zeventig dollar. Het punt is in elk geval dat het een voortzetting van Modern Warfare 2 wordt."

Eerder verschenen al geruchten over een dergelijke uitbreiding. Het zou gaan om nagenoeg alle maps uit de in 2009 verschenen game Modern Warfare 2. Daarnaast zouden ook maps uit CoD-games van Treyarch en Sledgehammer worden toegevoegd aan het spel. Waar normaliter nieuwe maps als gratis dlc aan Call of Duty-games worden toegevoegd, zou het ditmaal gaan om een grotere hoeveelheid maps, waardoor er geld gevraagd voor kan worden. Mogelijk komt er ook een uitbreiding voor de singleplayer campagne.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zou graag nu al graag een aantal maps willen zien!

0
test

Dus eigenlijk hebben we Activision weer een makkelijkere manier gegeven om geld af te pakken van ons? Het is namelijk bijna zeker dat er heel veel oude mappen terugkomen naar MW2. Groot gedeelte is al te bewonderen in Warzone 2. 60 euro betalen voor een groot gedeelte oude meuk. Verder verwacht ik dat singleplayer part 2 uitkomt.

0

Aanbevolen voor jou