Zangeres neemt themanummer Metal Gear Solid 3 opnieuw op

Zangeres neemt themanummer Metal Gear Solid 3 opnieuw op

Er gaan al geruime tijd geruchten over een remake van de game

Een zangeres neemt het themanummer van Metal Gear Solid 3: Snake Eater opnieuw op - fans speculeren dat het mogelijk voor een nog onaangekondigde remake is.

Donna Burke heeft nummers voor verschillende Metal Gear Solid-games ingezongen - waaronder 'Sins of the Father' voor Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain en 'Heavens Divide' voor Peace Walker. In 2015 nam ze ook een coverversie op van 'Snake Eater', het themanummer van Metal Gear Solid 3.

Op Twitter liet ze onlangs weten dat ze aan nieuwe opnames bezig was. Op een van de foto's houdt ze een plastic map vast met artwork van het Metal Gear-concerttournee dat plaatsvond tussen 2017 en 2020, met de tekst 'Snake Eater'. Daarnaast zijn op een papier de songteksten van het themanummer van Metal Gear Solid 3: Snake Eater te zien.

Hoewel het ook mogelijk is dat de nieuwe opnames gerelateerd zijn aan het concerttournee, maakt dit de eerder verschenen geruchten over een remake van Metal Gear Solid 3 wel waarschijnlijker. Volgens de geruchten zou Virtuous aan de game werken. Die studio is onder andere bekend van het porten van Dark Souls en The Outer Worlds naar Nintendo Switch. Ook heeft de studio meegeholpen aan de ontwikkeling van diverse bekende games, waaronder Watch Dogs 2, Battlefield 5 en The Last of Us.

Daarnaast heeft Noriaki Okamura van Konami eind vorig jaar gemeld dat er dit jaar iets komt dat "langverwacht" is. Okamura was de producent van meerdere Metal Gear Solid-games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

What a thrill!

0
test

With darkness and silence through the night

0

Aanbevolen voor jou