Zangeres Donna Burke werkt toch niet aan Metal Gear Solid 3-remake

Zangeres Donna Burke werkt toch niet aan Metal Gear Solid 3-remake

De opnames blijken gewoon voor de lol

Zangeres Donna Burke werkt toch niet aan een eventuele remake van Metal Gear Solid 3.

Afgelopen week plaatste Burke foto's op Twitter waaruit bleek dat ze het nummer 'Snake Eater' van Metal Gear Solid 3: Snake Eater opnam. Fans speculeerden dan ook dat dit zou kunnen hinten naar een mogelijke remake van de game.

Componist Mason Lieberman geeft nu duidelijkheid. "Niet dat we iemands feestje willen verpesten, maar voor de duidelijkheid: we werken niet aan een remake van Metal Gear Solid 3."

In plaats daarvan lijkt men het nummer simpelweg voor andere doeleinden opnieuw op te nemen. De zangeres in kwestie meldt dat het "voor plezier" is. Burke heeft niet alleen muziek voor diverse Metal Gear Solid-games ingezongen, maar heeft ook al eerder een coverversie van Snake Eater opgenomen.

Er gaan al langer geruchten dat ontwikkelaar Virtuous aan een remake van MGS3 werkt. Die studio is onder andere bekend van het porten van Dark Souls en The Outer Worlds naar Nintendo Switch. Ook heeft de studio meegeholpen aan de ontwikkeling van diverse bekende games, waaronder Watch Dogs 2, Battlefield 5 en The Last of Us. Daarnaast heeft Noriaki Okamura van Konami eind vorig jaar gemeld dat er dit jaar iets komt dat "langverwacht" is. Okamura was de producent van meerdere Metal Gear Solid-games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou