Young Mazino traint voor The Last of Us-opnames die binnen twee weken beginnen

Young Mazino traint voor The Last of Us-opnames die binnen twee weken beginnen

De acteur vindt het bronmateriaal "fenomenaal"

Young Mazino, die de rol van Jesse gaat spelen in het aankomende tweede seizoen van HBO-serie The last of Us, liet begin deze week weten dat de opnames van dat seizoen over twee weken starten.

Aangezien hij dat begin deze week meldde, zouden de opnames over een ruime week van start kunnen gaan. Eerder werd nog gemeld dat de opnames in de loop van februari zouden beginnen, maar het lijkt er dus op dat dit iets eerder gebeurt.

Mazino vertelt aan Variety hoe hij aan de rol is gekomen. "Nadat de staking (van acteurs en schrijvers in Hollywood) werd beëindigd kon ik een meeting met de showrunners krijgen en werd het geregeld. Ik had de game voor de meeting gespeeld en we hadden een lang gesprek over hun proces en waar ze naar zochten. Blijkbaar heeft 'Beef' mij geholpen (met het krijgen van de rol)." Mazino speelde in die geprezen serie de rol van Paul.

De acteur noemt The Last of Us: Part 2 "fenomenaal" en laat weten dat hij trainingen heeft gehad voor het tweede seizoen, waaronder paardrijden en trainingen met vuurwapens. "Pedro en Bella heb ik nog niet ontmoet", zo vertelt Mazino over hoofdacteurs Pedro Pascal en Bella Ramsey. "Ik heb via DM's contact met Bella, maar heb nog niet met ze gepraat. Daar gaat spoedig verandering in komen."

Over het feit dat hij de rol van Jesse heeft gekregen: "Ik ben blij voor mijzelf. Ik ben zo blij dat ik weer aan de slag kan."

Afgelopen week werd aangekondigd dat Mazino de rol van Jesse zou spelen. Daarnaast is duidelijk dat Kaitlyn Dever de rol van Abby gaat vertolken en dat Isabela Merced de rol van Dina speelt.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou