Warner Bros: 'Suicide Squad voldoet niet aan verwachtingen'

Warner Bros: 'Suicide Squad voldoet niet aan verwachtingen'

De game lijkt niet de spelersaantallen te bereiken waarop werd gehoopt

Warner Bros. Discovery heeft gemeld dat het eerder dit jaar uitgekomen Suicide Squad: Kill the Justice League niet aan de verwachtingen van het bedrijf voldoet.

Dat meldde chief financial officer Gunnar Wiedenfels in gesprek met investeerders (via IGN). Hoewel er geen verdere details werden gegeven, is het waarschijnlijk dat hier tegenvallende spelersaantallen mee wordt bedoeld. Er werden geen verkoopcijfers naar buiten gecommuniceerd.

Warner Bros. Discovery verwacht op het gebied van games een "moeilijk jaar" ten opzichte van vorig jaar. Toen boekte het bedrijf veel succes dankzij de release van Harry Potter-game Hogwarts Legacy.

De opmerking van Wiedefels komt niet als een grote verrassing: spelersaantallen op Steam liggen relatief laag en de game is door critici gematigd ontvangen. Lars Cornelis deelde in de Gamer.nl-recensie een 6,5 uit: "Vaak zijn games meer dan de som der delen. Bij Suicide Squad: Kill the Justice League is het omgekeerde het geval. De pluspunten worden overschaduwd door de negatieve elementen, en het resultaat is even rommelig als saai."

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goh, dit zag werkelijk niemand aankomen. Bizar dat ze in alle valkuilen van de geflopte live-service games die Suicide Squad voorgingen zijn getrapt. Eeuwig zonde dat Rocksteady is misbruikt voor deze blamage.

0
test

Ik wil het spel wel kopen maar €70 vind ik gewoon veel te prijzig. Ik wacht wel een jaar en dan op een mooie aanbieding voor €20. Zo koop ik vaker spellen.

0
test

Als sales zo tegen vallen zal deze wel naar of ps plus gaan of gamepass.

0
test

Ik koop mijn spellen via steam. En ik wacht altijd tot de uitverkoop

0

Aanbevolen voor jou