Vervolg op Uncharted-film zo goed als bevestigd

Vervolg op Uncharted-film zo goed als bevestigd

Volgens acteur Mark Wahlberg is er een script

Acteur Mark Wahlberg heeft de komst van een tweede film gebaseerd op de Uncharted-franchise zo goed als bevestigd.

Aan ScreenRant vertelt de acteur, die de rol van Victor Sullivan speelt in de eerste film, dat hij onlangs door de filmstudio is gebeld met het verzoek om zijn snor te laten groeien.

"Ik heb vandaag een belletje gehad dat het script binnen is. Ik kan niet een echte baard en snor laten groeien, maar ze zeiden: 'Begin maar met het laten groeien van je snor. Het gaat nog wel een tijdje duren.' Ik ben benieuwd naar het verhaal en waar het avontuur ons heen brengt. Ik weet dat het publiek de eerste film erg goed vond."

De eerste Uncharted-film verscheen in 2022 en werd niet onverdeeld positief ontvangen. De rol van hoofdpersonage Nathan Drake wordt vertolkt door Tom Holland, die vooral bekend is van de moderne Spider-Man-films. Sony gaf eerder al aan dat de eerste film het begin was van een nieuwe filmfranchise.

De Uncharted-gamereeks werd ontwikkeld door Naughty Dog, ook bekend van The Last of Us. Er zijn vier hoofddelen uitgekomen, alsmede een kleinere spin-off op PS4 en een avontuur op de Vita. In de reeks reizen spelers met een avonturier de wereld over en belandt men in allerlei actievolle situaties.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Was een leuke vermakelijke film, alleen dat vliegen met dat schip had voor mij niet gehoeven.

0
test

Was voor mij juist het hoogtepunt qua actie. Typisch die over de top Uncharted actie maar wel gewoon origineel en niet van een game gepakt.

1
test

laat maar komen! Ik kijk er alvast naar uit!

0

Aanbevolen voor jou