Ubisoft werkt volgens geruchten aan Assassin's Creed 4: Black Flag-remake

Ubisoft werkt volgens geruchten aan Assassin's Creed 4: Black Flag-remake

Skull and Bones-ontwikkelaar zou nauw betrokken zijn bij ontwikkeling

Ubisoft zou werken aan een remake van Assassin's Creed 4: Black Flag, een van de meest geprezen delen uit de reeks.

Dat claimt Kotaku van twee bronnen te hebben vernomen. De ontwikkeling van de remake zou zich nog in een vroeg stadium beginnen. Daarbij zou Ubisoft Singapore - de ontwikkelaar van Skull and Bones - "nauw betrokken zijn" bij het project. Volgens Kotaku kan het nog wel een aantal jaar duren voordat de remake af is. Ubisoft heeft in ieder geval niets aangekondigd.

Assassin's Creed 4: Black Flag verscheen in 2013 en was het eerste hoofddeel in de reeks dat een minder grote focus op stealth legde. De piratensetting - de game speelt zich af in het Caribisch gebied in de achttiende eeuw - werd door veel spelers goed ontvangen. Naast het verkennen van eilanden had men ook een schip ter beschikking, waarmee niet alleen naar andere gebieden gereisd kon worden, maar waarmee ook scheepsgevechten gehouden konden worden.

Ubisoft heeft meerdere Assassin's Creed-games in ontwikkeling. Zo komt op 12 oktober Assassin's Creed Mirage uit, een game die teruggaat naar de kleinere schaal en nadruk op stealth uit de eerste AC-games. Ook werkt Ubisoft aan Assassin's Creed Infinity, een soort 'hub' van waaruit nieuwe avonturen binnen de reeks beschikbaar moeten komen, zoals Project Red.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

op zich ben ik wel voor deze remake maar als ik kijk naar hoe Ubisoft de laatste jaren zoveel moeite heeft om een goeie game uit te brengen, zoals PoP remake en Skull & Bones dan baart me dat ook weer zorgen. Daarbij ben ik benieuwd hoeveel gameplay we van S&B weer terug gaan zien in deze remake. Zie ik ze wel voor aan.

0
test

Ik denk dat een fatsoenlijke remake van Black Flag, Skull and Bones volledig nutteloos zal maken. Kunnen ze die game beter als multiplayer modus voor de Black Flag remake gebruiken. Zelf zie ik wel wat in een remake! Black Flag is een van mijn favoriete AC games. Een remake met ietwat betere controls en graphics zal ik zeker waarderen.

1

ben ik met je eens. Deze remake maakt Skull & Bones bijna overbodig. Snap niet zo goed dat Ubisoft dat niet doorheeft

0
test

ik ben wel voor een remake van deze game. Dit is de enige AC die ik veel gespeeld heb omdat ik de setting leuk vind. Piraterij en koopvaardij tijdperk is leuk. Maar net als al gezegd is, dit maakt skull and bones totaal overbodig en sterker nog dit zou zijn wat skulls and bones had moeten worden. skulls and bones had al vanaf het begin een opvolger moeten worden van deze game. Of een remake. Of in ieder geval iets meer avontuur op zee en op land en niet puur op een boot. Het had ook wel een ander gemaakt mogen zijn dan AC. Aan de andere kant had ik een direct vervolg of een vervolg in dezelfde setting wel zien zitten. mawr goed moet nog blijken of dit gerucht wel waar is uiteraard.

[Reactie gewijzigd door watashi wa maurice desu. op 1 juli 2023 - 21:50]

1

Aanbevolen voor jou