Ubisoft stelt XDefiant voor onbepaalde tijd uit

Ubisoft stelt XDefiant voor onbepaalde tijd uit

Vlak na openbare speeltest

Ubisoft heeft het schietspel XDefiant opnieuw uitgesteld. Wanneer de game nu gepland staat, is niet duidelijk.

Dat heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt via sociale media. De afgelopen tijd vond er een openbare speeltest plaats. Daarin heeft het ontwikkelteam enkele 'inconsistenties' gevonden die voor de release van de game verholpen moeten worden. Om wat voor problemen het gaat, is niet bekend.

Het is niet voor het eerst dat XDefiant wordt uitgesteld. Eerder gebeurde dat al omdat de game niet voldeed aan de regels op PlayStation- en Xbox-consoles. De game stond in eerste instantie gepland voor afgelopen zomer, zou toen volgens geruchten in oktober uitkomen, maar is nu dus weer verschoven.

XDefiant is een 6 tegen 6 first-person shooter, waarin diverse facties uit Tom Clancy-games zoals Splinter Cell, Ghost Recon en The Division voorkomen, waaronder de Wolves, Echelon, Cleaners en Outcasts. Spelers kunnen diverse gadgets gebruiken om de wedstrijd naar hun hand te zetten, afhankelijk van het type personage dat men bestuurt. Spelers selecteren daarnaast primaire en secundaire wapens, alsmede verschillende eigenschappen voor hun personage. 

De game moet uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goede zaak naar mijn mening. Volgens de geruchten waren ze van plan om de game 2 weken voor Call of Duty uit te brengen, waarmee je dus garandeert dat 90% van de mensen die in dit soort shooters geïnteresseerd zijn na 2 weken overstappen naar Call of Duty. Beste moment is gewoon ergens in het begin van 2024, juist wanneer mensen moe beginnen te worden van Modern Warfare III.

0

Aanbevolen voor jou