Tweede journalist claimt dat PlayStation Showcase in mei of juni is

Tweede journalist claimt dat PlayStation Showcase in mei of juni is

Nintendo zou deze lente geen Direct uitzenden

Ook VGC-journalist Andy Robinson heeft vernomen dat Sony ergens eind deze maand of begin juni een PlayStation Showcase uitzendt.

Dat meldt hij op Twitter. Hij claimt daarbij specifiek dat er "Konami-spul' in de presentatie wordt getoond. Daarmee refereert hij mogelijk naar geruchten over onder andere een remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Robinson is niet de enige die denkt dat de PlayStation Showcase aanstaande is: in april claimde Jeff Grubb al te hebben vernomen dat de Showcase in mei gehouden wordt - of heel misschien begin juni, maar in ieder geval voor Summer Game Fest, dat op 8 juni begint met een Kick Off-liveshow. Hoe dan ook heeft Sony nog 

In dezelfde tweet meldt Robinson ook dat hij "niet verwacht dat Nintendo iets doet", waarmee hij waarschijnlijk bedoelt dat hij niet verwacht dat Nintendo deze lente een Direct uitzendt. Het bedrijf heeft nog twee grote nieuwe releases op stapel staan voor de Switch: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, dat aanstaande vrijdag uitkomt, en het op 21 juli geplande Pikmin 4. Door een gebrek aan verdere aankondigingen vermoeden veel fans dat het bedrijf later dit jaar of volgend jaar met een opvolger van de Switch komt. Nintendo staat in augustus wel op Gamescom, al is niet bekend wat ze daar tonen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Infamous 2 Remake please!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou