Trial voor Baldur's Gate 3 beschikbaar via PlayStation Plus Premium

Trial voor Baldur's Gate 3 beschikbaar via PlayStation Plus Premium

Ook The Lord of the Rings: Gollum kan uitgetest worden

Er is een twee uur durende trial van Baldur's Gate 3 beschikbaar voor PlayStation Plus Premium-abonnees.

Zogeheten trials - oftewel demo's - komen wel vaker beschikbaar voor PS Plus Premium-leden, en nu is deze optie dus ook voor het geprezen Baldur's Gate 3 toegevoegd.

Bastiaan Vroegop roemde de game in zijn recensie: "Baldur's Gate 3 is de beste rpg in jaren. Het spel is niet voor iedereen gemaakt en bevat vooral voor niet-D&D'ers een steile leercurve. Maar wie bereid is er in te duiken, vindt een game die je meer keuzevrijheid biedt dan we ooit in genregenoten zagen."

Over Baldur's Gate 3 gesproken: afgelopen week werd een fysieke editie van het spel aangekondigd voor PS5, Xbox Series en pc. Het gaat om de Deluxe Edition, die 79,99 euro gaat kosten en in het eerste kwartaal van 2024 verschijnt.

Naast de twee uur durende trial voor Baldur's Gate 3 is er nu ook een trial van een uur voor The Lord of the Rings: Gollum beschikbaar via PlayStation Plus Premium. Die game werd wereldwijd echter gehekeld door critici en spelers en groeide uit tot de slechtst scorende game van het jaar. Dat heeft ontwikkelaar Daedalic Entertainment doen besluiten geen games meer te maken.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou