The Lord of the Rings: Gollum slechtst scorende game van het jaar

The Lord of the Rings: Gollum slechtst scorende game van het jaar

Not the one game to rule them all

Het gisteren uitgekomen The Lord of the Rings: Gollum is op moment van schrijven het slechtst gerecenseerde spel van dit jaar tot nu toe.

Dat valt op Metacritic te zien. De PlayStation 5-versie staat helemaal onderaan bij alle gerecenseerde games van het jaar met - op moment van schrijven - een gemiddelde score van 40 (uit de 100). De pc-versie staat net daarboven met een gemiddelde score van 43. Reviewers noemen de game onder andere "saai" en "kapot".

The Lord of the Rings: Gollum werd meermaals uitgesteld en is nu verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game wordt omschreven als een actie-avonturenspel, maar draait vooral om stealth en platform-gameplay. Onderdeel van het spel is ook Gollums conflict met zijn alter-ego Smeagol, en de speler heeft daar invloed op door de keuzes die hij of zij maakt in het spel.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zonde, maar zag de bui eigenlijk wel al wat hangen. Echter zo slecht had ik het dan ook weet niet verwacht. Helaas alleen al door de naam zal het waarschijnlijk meer verkopen dan eigenlijk zou moeten.

1
test

Jammer, ik had stiekem gehoopt dat dit toch een topper ging worden.

0

Aanbevolen voor jou