The Last of Us valt in de prijzen bij MTV Movie & TV Awards

The Last of Us valt in de prijzen bij MTV Movie & TV Awards

De serie won echter niet in de categorie 'beste kus'

De HBO-serie The Last of Us won meerdere awards tijdens de MTV Movie & TV Awards-uitreiking gisteren.

De serie, die eerder dit jaar op HBO Max verscheen, won de award voor beste serie. Daarnaast won hoofdrolspeler Pedro Pascal, die de rol van Joel vertolkt, de prijs voor beste held. Hij en Bella Ramsey (Ellie) wonnen tevens de award voor beste duo. Saillant detail: Tess en een Clicker waren genomineerd voor de categorie 'beste kus', maar ze wonnen niet.

Overigens was de uitreiking anders dan normaal: vanwege de schrijversstaking in de Verenigde Staten was er geen liveshow. Ook was er geen presentator. Andere winnaars waren Scream 6 (voor beste film), Elizabeth Olsen voor haar rol in Doctor Strange in the Multiverse of Madness (beste slechterik) en Joseph Quinn uit Stranger Things (beste doorbraak).

Afgelopen week bleek al dat The Last of Us de best bekeken serie op HBO Max tot nu toe is in Europa en Latijns-Amerika. In de Verenigde Staten heeft de serie inmiddels "bijna 32 miljoen kijkers per aflevering".

Het eerste seizoen van The Last of Us volgt in grote lijnen de gebeurtenissen uit de eerste game. Inmiddels is een tweede seizoen van The Last of Us bevestigd, al is niet duidelijk wanneer die moet verschijnen. Wel is al bevestigd dat de gebeurtenissen uit The Last of Us: Part 2 meer dan één seizoen gaan beslaan.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou