The Last of Us-showrunner: 'Vier seizoenen voelt als een goed aantal'

The Last of Us-showrunner: 'Vier seizoenen voelt als een goed aantal'

Al ligt het aantal seizoenen nog niet vast

Craig Mazin, de showrunner van de HBO-serie The Last of Us, meldt dat hij vier seizoenen voor de serie als een aannemelijk aantal ziet.

Dat vertelt hij aan The Hollywood Reporter, al maakt hij duidelijk dat dit nog niet vast ligt. "Je weet het nooit zeker - het kunnen er ook drie of vijf worden. Maar vier klinkt als een goed aantal." Daarbij laat hij weten dat hij verwacht dat geen seizoen dezelfde hoeveelheid afleveringen zal bevatten. "Sommige seizoenen hebben minder afleveringen en sommige seizoenen meer afleveringen nodig, afhankelijk van het verhaal dat we vertellen."

In het interview blijft Mazin ook vaag over de kwestie of Abby, een belangrijk personage uit The Last of Us: Part 2, al is gecast voor toekomstige seizoenen. "Misschien. De staking (van schrijvers en acteurs die op dit moment in de Verenigde Staten gaande is, red.) heeft het stilgelegd. Maar het proces was gaande." Hij meldt dat veel van de castingkeuzes uit het eerste seizoen fans in eerste instantie verwarden, maar dat het uiteindelijk goed kwam - waarmee hij er mogelijk naar hint dat de actrice die Abby gaat spelen fans gaat verrassen.

Hoe dan ook is het niet bekend wanneer een tweede The Last of Us-seizoen zal verschijnen. Het eerste seizoen kwam begin dit jaar uit, en een tweede seizoen zou dus bijvoorbeeld in 2025 kunnen verschijnen, al zou de staking voor vertraging kunnen zorgen.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oh, 4 seizoenen? Nice, dan zal die wel ergens in 2036 klaar zijn. Is al bijna om de hoek, dus!! 🤗

1
test

Inderdaad. Wordt wel een vervelende trend dat er 2 jaar of meer tussen seizoenen zit. Dan raak je er ook veel meer uit en ik kan me voorstellen dat er juist ook meer mensen afhaken.

0
test

Stakingen stellen iedere Amerikaanse productie uit, anders zou het eerder ieder anderhalfjaar zijn ongeveer. Dat heeft vooral te maken met de productie achter deze series, die zo immens groot is. Hierdoor zitten ze maandenlang in pre-, en post-productie. De enige serie die het serieus lukte om ieder jaar te leveren was Game of Thrones, maar dat kwam met name vanaf het moment dat ze seizoenen voorschot kregen.

0

Dit vind ik heel goed nieuws, dat betekent dat er een plan is om een bepaald verhaal te vertellen. Veel series gaan veel te lang door, waardoor de laatste seizoenen geen reet meer aan zijn of heel erg ongeloofwaardig.

1

Aanbevolen voor jou