The Last of Us-regisseur 'heeft niet veel grote games meer in zich'

The Last of Us-regisseur 'heeft niet veel grote games meer in zich'

Game-ontwikkeling op de schaal van The Last of Us levert veel stress op

The Last of Us-regisseur en Naughty Dog-baas Neil Druckmann geeft aan dat hij verwacht niet veel games op grote schaal meer te kunnen maken.

Dat meldt hij in een interview met rapper Logic, dat hieronder in zijn geheel bekeken kan worden. "Ik denk dat ik mijzelf dit niet voor altijd op deze schaal zie doen", aldus Druckmann over de grote producties waar Sony-studio Naughty Dog bekend om staat. "Het is allemaal zoveel, en het kost veel energie. Het is erg stressvol om zoveel mensen en meerdere studio's wereldwijd te managen."

Vervolgens vertelt hij dat zijn kinderen tegenwoordig bovenaan zijn lijst met prioriteiten staan. "Ik ben op het punt in mijn leven aangekomen dat ik mij afvraag waarvoor ik het doe. Wanneer is het tijd om ermee te kappen?"

Dat wil echter niet zeggen dat Druckmann volledig zal stoppen met games ontwikkelen. "Ik zie mijzelf werken aan iets op kleinere schaal, met minder stress, waardoor ik nog altijd een creatieve uitlaatklep heb. Maar ik denk wel degelijk na over hoeveel van dit soort games ik nog in mij heb, en het zijn er niet veel."

Het is niet bekend waar Naughty Dog op dit moment aan werkt, al werd eerder een multiplayergame gebaseerd op The Last of Us geannuleerd en gaf Druckmann onlangs ook aan een concept te hebben voor een mogelijk derde deel in de The Last of Us-serie. In het nieuwe interview geeft hij enkele details over het mysterieuze project waar de studio nu aan werkt. Volgens hem gaat het om een erg ambitieus spel, en dat sommige onderdelen van de game erg uitdagend zijn om aan te werken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Das wel minder want ze games zijn zo goed.. @gamer kunnen Julie hier naar kijken ik krijg dit als ik inkog via chrome HTTP ERROR 400.

0
test

Ik heb het met spoed doorgegeven aan de techniek, heel vervelend probleem

1
test

Dank je wel, het is alleen op een Samsung bij mij met Chrome op iPhone niet.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 29 februari 2024 - 10:21]

1
test

ik snap het wel. het zal best wat stress opleveren en het is ook altijd goed om je horizon te verbreden. hij heeft aan een aantal hele goede games gewerkt en dat is een beste nalatenschap. maar voordat 't zo ver is hoop ik dat hij nog wat moois voor ons in petto heeft.

0

Aanbevolen voor jou