The Last of Us Part 1-update voegt in-game HBO-cosmetica toe

The Last of Us Part 1-update voegt in-game HBO-cosmetica toe

Nu gratis te downloaden

Een nieuwe update voor The Last of Us Part 1 op de PlayStation 5 voegt nieuwe cosmetica toe voor Ellie, gebaseerd op de HBO-serie.

De nieuwe cosmetica bevat twee outfits geïnspireerd door de kleding van Ellie in de televisieserie. Zo kunnen spelers een shirt uit de serie The Wire en een Mortal Kombat 2-shirt dragen.

Ook past de patch een aantal zaken aan. Zo kunnen vijanden niet meer 'smeken voor hun leven' wanneer spelers er niet bij in de buurt kunnen komen. Ook richten honkbalknuppels nu evenveel schade aan tegen Clickers en moeten zijpersonages minder vaak sterven tijdens gevechten. Lees hier alle aanpassingen. 

The Last of Us Part 1 is nu beschikbaar op de PlayStation 5 en pc. De televisieserie gebaseerd op de game, geproduceerd door HBO, verscheen in januari en wordt gezien als een van de betere live-action gameverfilmingen tot nu toe.

The last of us hbo.jpg
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Alleen voor de PS5? Jammer dat Sony dit soort dingen niet ook op andere platforms waar deze game ook op beschikbaar is uitbrengt.

0
test

@fonsrutte omdat ze de pc nog steeds moeten fixen. Ik heb een beest van een pc en de game crasht al binnen een min. Ze hebben the last of us nog slechter dan cyberpunk laten releasen op pc.

0

@armilo-theus hebben ze expres gedaan om de PC een minder interessant platform te maken

0
test

@fonsrutte xD

0

Aanbevolen voor jou