The Last of Us-multiplayergame toch nog in ontwikkeling

The Last of Us-multiplayergame toch nog in ontwikkeling

Dat bevestigt de regisseur van de game

De multiplayergame binnen de The Last of Us-franchise is nog altijd in ontwikkeling, ondanks allerlei geruchten die de ronde doen over het spel en ontwikkelaar Naughty Dog.

In een tweet die gaat over Super Mario Bros. Wonder liet de regisseur van de aankomende The Last of Us-game, Vinit Agarwel, het volgende weten: "En zodat deze tweet in vrede kan leven... ja, ik werk nog steeds aan die game."

Daarmee refereert Ararwel naar de The Last of Us-multiplayergame. Er gingen al langer geruchten dat de schaal van ontwikkeling van de game was teruggeschaald. Onlangs kwamen er berichten naar buiten over ontslagen binnen Naughty Dog. Toen kwamen er ook berichten naar buiten dat het multiplayerproject stil zou liggen, maar dit lijkt gezien Agarwels opmerking nu onwaarschijnlijk.

Er zijn nog geen bewegende beelden van de game uitgebracht, maar begin dit jaar werd er nieuwe artwork getoond waarop een cruiseschip is te zien. Afgelopen zomer claimde Naughty Dog al dat de multiplayergame "net zo groot als onze singleplayergames en op sommige gebieden ook groter" wordt. Spelers kunnen op compleet nieuwe personages rekenen en er wordt een verhaal verteld.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ondanks dat ik niet echt van multiplayer ben, houd ik wel zo veel van het Last of Us universum dat ik deze wel zou proberen, als er ook enigszins narratief in zit.

1
test

Precies, ik ook.

1

Aanbevolen voor jou