The Last of Us heeft tot nu toe acht Emmy Awards gewonnen

The Last of Us heeft tot nu toe acht Emmy Awards gewonnen

De serie maakt kans op nog meer Emmy's

De HBO-serie The Last of Us heeft gisteren acht Emmy Awards gewonnen tijdens de uitreiking van de Creative Arts Emmy Awards.

Zo won Nick Offerman de Emmy Award voor gastacteur in dramaserie (hij speelde Bill in de derde aflevering) en won Storm Reid de award voor gastactrice in dramaserie (ze speelde Riley in de zevende aflevering). De serie won ook Emmy Awards voor beste prothetische makeup, speciale visuele effecten in een seizoen of film, het design van de intro, de geluidsmix, de geluids-editing en beeld-editing.

De Creative Arts Emmy Awards zijn nog maar de eerste van twee avonden aan Emmy-uitreikingen - het hoofdevenement volgt op 15 januari. Daar kan de serie nog meer awards winnen, bijvoorbeeld voor uitstekende dramaserie en de acteerprestaties van hoofdrolspelers Pedro Pascal en Bella Ramsey.

De productie van het tweede seizoen van The Last of Us gaat als het goed is gedurende dit kwartaal van start. Het tweede seizoen moet in 2025 uitgezonden worden.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Echt fantastisch om te lezen dat Nick Offerman eindelijk zijn Emmy heeft gekregen voor een acteerprestatie. Hij had dat al moeten krijgen voor zijn jaren in Parks & Recreation.

[Reactie gewijzigd door Larafin op 7 januari 2024 - 16:40]

0

Het was een goede serie, maar de laatste afleveringen vond ik echt een stuk minder, ben erg benieuwd naar seizoen 2..! Nick Offerman zeker verdient, hele hele sterke aflevering!

0
test

Ik gun m die Emmy van harte en hij is op basis van de acteerprestatie in die ene aflevering ook zeker terecht. In een totaal andere rol als Ron Swanson in P&R (geniaal personage). Ik vond de aflevering in kwestie een onnodige opvuller eerlijk gezegd. Vond het liefdesverhaal ook niet zo heel bijzonder. Maargoed dat staat natuurlijk los van de acteerprestaties.

1

Aanbevolen voor jou