Test Drive Unlimited: Solar Crown-gameplay onthuld

Test Drive Unlimited: Solar Crown-gameplay onthuld

Game komt in eerste kwartaal van 2024 naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series

Tijdens een livestream gisteravond werd de eerste gameplay van Test Drive Unlimited: Solar Crown onthuld.

Tijdens de livestream kondigden Nacon en Kylotonn officieel aan dat het spel is uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2024. Eerdere documentatie van de bedrijven wees daar al op, maar Nacon heeft het nu echt bevestigd. Daarbij lijkt de game alleen nog maar naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S te komen: de PS4- en Xbox One-versies werden eerder al geannuleerd, en de Switch-versie werd doodgezwegen.

Creative director Alain Jarniou toonde hoe mensen het spel beginnen in het Sotal Hotel, waar men een kamer krijgt en geboekte progressie kan bekijken. Ook kan men daar in contact komen met andere spelers. Vervolgens werden er races getoond.

Test Drive Unlimited: Solar Crown is een racegame met een open spelwereld die zich afspeelt in Hong Kong. De physics engine van de WRC-games wordt daarbij gebruikt voor de game. Automerken als Porsche, Lamborghini, Ferrari en Bugatti zijn in het spel te vinden.

Gisterenmiddag bleek dat werknemers van ontwikkelaar Kylotonn - ook wel bekend als KT Racing - vlak voor de livestream gingen staken. De staking zou kort na een jaarlijkse meeting tussen de ontwikkelaar en uitgever Nacon zijn begonnen. Aan Laurent Honoret, de CEO van de uitgever, zou door werknemers om meer financiële middelen zijn gevraagd, waarop Honoret negatief reageerde. Volgens de CEO zouden werknemers dit met het management van KT Racing moeten bespreken, maar dat is bij de studio in het verkeerde keelgat geschoten.

De stakers eisen nu een veiliger en beter beleid op het gebied van (thuis)werken en nieuwe onderhandelingen voor lonen. Ook zou er meteen iets gedaan moeten worden aan "de ziekmakende en autoritaire managementstijl die het mentale welzijn van werknemers bedreigt".

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik had er stiekem veel verwachtingen voor.. Competitie voor Forza Horizon is altijd goed om te hebben maar dit ziet er eigenlijk wel heel erg matig uit. Het is een vroege build natuurlijk dus dat zal allemaal nog beter worden hoop ik, maar de framerate is behoorlijk karig, het ziet er ou niet bepaald baanbrekend uit en de gameplay lijkt ronduit saai. Het is me zelfs niet helemaal duidelijk wat ze nu precies willen aantonen met deze trailer?

0
test

grafisch wel ok. framerate lijkt wel laag. maar ik wacht wel even met een beter (voor)oordeel over deze game tot ik kortere puur gameplay trailers zie. Ik ga geen 30 minuten kijken naar een trailer laat staan als er ook nog een berg mensen in beeld komen die dingen uit leggen. Zag liever gewoon enkel dikke actie. Snelle races en dergelijke. Deze game lijkt me nog steeds interessant maar ik wil gewoon even wachten tot er gewoon takers uitkomen die de mensen weg laten en puur gameplay. maar wat ik snel met doorspoelen heb gezien vond ik kwa grafische best ok, Dus de interesse is wel gewekt. Maar ik had een kortere reveal verwacht. 😂😂

0

Eens! mijn interesse is gewekt. Maar na de presentatie gezien te hebben is qua performance nog wel om te huilen. Nog even afwachten of dit beter wordt. Dit was natuurlijk alpha

0

Aanbevolen voor jou