Suicide Squad: Kill the Justice League grootste Rocksteady-game tot nu toe

Suicide Squad: Kill the Justice League grootste Rocksteady-game tot nu toe

Volgens de ontwikkelaar

Suicide Squad: Kill the Justice League wordt door ontwikkelaar Rocksteady omschreven als diens grootste game op verhalend gebied tot nu toe.

Dat doet product director Darius Sadeghian in Play-magazine (via Gamesradar). Het zit nog steeds vol met het dna van de Batman: Arkham-reeks", vertelt hij. "Die fundering van verhaal en personages staan centraal in ons proces. Op verhalend gebied is dit veruit ons grootste spel."

Suicide Squad: Kill the Justice League speelt zich af in het universum van de Arkham-games van ontwikkelaar Rocksteady, die ook verantwoordelijk zijn voor deze game. In het spel besturen spelers de Suicide Squad, die Metropolis en de wereld moet redden nadat Brainiac controle neemt over superhelden zoals Superman en Batman. Het spel biedt co-op voor maximaal vier spelers.

De game verschijnt op 2 februari op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Damage control. Uit de previews van een aantal mediaoutlets kwam wel naar voor dat de cutscenes misschien wel het beste aan deze game is. Persoonlijk baal ik er enorm van dat RockSteady bijna 9 jaar aan een lootershooter heeft moeten werken van WB. Doodzonde.

0
test

Ze hebben de NDA voor alfatesters ook ongedaan verklaard om meer positieve geluiden te laten horen, alfatesters hebben de game ook langer gespeeld en geven aan dat het na verloop van tijd ook beter wordt. Ook dat ze liever een Justice League game hadden gezien met dit verhaal, lol. Al moet je alles met een korrel zout nemen tot de daadwerkelijke release. Overigens baal ik er ook enorm van, want de Arkham titels zijn een paar van mijn favoriete games. Naast dat ik een enorme fan ben van Batman en in verlengde daarvan ook DC.

0
test

Er is momenteel 1 aspect van het spel wat me tegenhoud om deze te gaan spelen. En dat is, zo ver van alle gameplay wat ik gezien heb, is dat bijna alles in de lucht afspeelt. Of dat moet een onderdeel van het verhaal zijn... Vind het gewoon raar waarom Harley door de lucht heen moet vliegen...

0
test

Dat van dat rondvliegen vond ik in eerste instantie ook nogal vreemd. Ik heb die closed beta gespeeld en het wordt inderdaad in het verhaal uitgelegd. Toen had ik zoiets van 'vooruit dan maar', maar een beetje apart blijft het wel, ja. Uiteindelijk had ik daar minder problemen mee dan dat karakters als Harley Quinn en Captain BOOMERANG (!!!) met pistolen, geweren en sniper rifles rondlopen. Op het moment neig ik toch naar het aanschaffen van het spel, maar dat is meer vanwege het verhaal dan de gameplay.

0

Aanbevolen voor jou