Star Wars Jedi-team zoekt werknemers voor mogelijk nieuw deel

Star Wars Jedi-team zoekt werknemers voor mogelijk nieuw deel

Mogelijk derde deel zou overstappen op Unreal Engine 5

Electronic Arts heeft vacatures online geplaatst voor posities binnen het Star Wars Jedi-team van Respawn Entertainment. Dat doet dan ook vermoeden dat er een derde deel gemaakt gaat worden.

Zo is er een vacature voor een senior VFX-artist te vinden, alsmede een senior combat designer, al wordt daarbij niet specifiek het Star Wars Jedi-team aangehaald. Daarbij wordt ervaring met Unreal Engine 5 gevraagd - voorgaande deel Star Wars Jedi: Survivor draaide nog op Unreal Engine 4.

Hoewel niet bevestigd, lijken de vacatures er op te wijzen dat men bij Respawn gaat werken aan een derde deel in de reeks. Regisseur Stig Asmussen gaf eerder dit jaar al aan dat hij graag een trilogie van de reeks wilde maken. "Mijn plan was altijd om er een trilogie van te maken. Hoe kunnen we Cal en zijn team naar plekken brengen die verder gaan dan de eerste game?"

Star Wars Jedi: Survivor, het tweede deel in de reeks, kwam eerder dit jaar uit en werd kritisch goed ontvangen, al was er rond release veel te doen rondom de vele bugs in het spel die met diverse patches inmiddels deels zijn opgelost.

Erik Nusselder gaf een 8 aan Jedi Survivor: "Star Wars Jedi: Survivor pakt bijna alle verbeterpunten van het vorige deel overtuigend aan en is een Star Wars-avontuur om van te genieten. Tenminste, zolang de technische problemen je plezier niet vergallen."

Respawn werkt in ieder geval ook aan een first-person shooter in het Star Wars-universum, alsmede een Star Wars-strategiegame in samenwerking met Bit Reactor. Lees daar hier meer over.

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien moeten ze eerst het tweede deel even afmaken :) het loopt -naar wat ik hoor- nog steeds voor geen meter op PC.

0

Aanbevolen voor jou