Speler haalt level 100 in Hardcore-modus Diablo 4

Speler haalt level 100 in Hardcore-modus Diablo 4

De winnaar is bekend

Het is een speler gelukt om level 100 te halen in de Hardcore-modus van Diablo 4.

Voordat de game verscheen, had Blizzard spelers uitgedaagd. De eerste duizend gamers die level 100 wisten te halen in Hardcore, worden vereeuwigd op een standbeeld in het spel. In Hardcore mogen spelers niet sterven, want dan is het personage ook voorgoed dood.

Het is streamer cArn_ nu gelukt om deze prestatie te behalen. Er is een clip geüpload op Twitch door de streamer, die ook op Twitter het bewijs heeft geplaatst. Diablo's communitymanager Adam Fletcher heeft daar inmiddels op gereageerd met een applaus.

Diablo 4 verschijnt vandaag pas officieel, maar spelers die een duurdere editie hadden aangeschaft konden sinds afgelopen vrijdag al spelen. cArn_ had dus slechts vier tot vijf dagen nodig om level 100 te worden. Eerder was het Rob2628 al gelukt om de 100 aan te tikken, maar dat was niet in de Hardcore-modus.

View post on X
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Meteen duidelijk waarom de valse start niet eerlijk is ;) Voor de mensen die de normale editie hebben word het een echte race om nu nog een kans te maken. Misschien was dat ook het doel van de race, om meer mensen de early start te kunnen verkopen.

0
test

euhh dat is met belasting 4000 euro

0

Zal wel een lekker uitdagende game zijn dan als het iemand zo snel lukt in hardcore modus. Het zal ongetwijfeld een marketing stunt geweest zijn maar op mij heeft het een neveneffect.

0
test

Onderschat niet de fanatisme van sommige gamers. Enkele die nu al zover zijn zou ik niet vergelijken met hoe uitdagend D4 wel of niet is.

0

Het is een team van 4 professionele ARPG (Path of Exile om precies te zijn) Youtube en Twitch Streamers geweest waarbij ze als squad het doel hadden om 1 daarvan zsm naar de 100 te brengen. Daarnaast spelen die streamers altijd Hardcore. Dus dit is echt letterlijk totaal het tegenovergestelde van hoe representatief dit is voor de gemiddelde speler. Dus dat neveneffect... niet nodig, truts me.

1

Aanbevolen voor jou