Sony tevreden met PlayStation-games pas later op PS Plus uitbrengen

Sony tevreden met PlayStation-games pas later op PS Plus uitbrengen

"Dat werkt voor ons"

Sony geeft aan dat het tevreden is met diens huidige strategie waarbij men first-party-games pas ruim na release op PlayStation Plus toevoegt.

Dat meldt Nick Maguire, vicepresident en globaal hoofd van abonnees Nick Maguire, in een interview met Games Industry. "We zijn blij met onze strategie. Games wat later in hun levenscyclus (op PlayStation Plus) zetten betekent dat we twaalf, achttien of vierentwintig maanden na release meer consumenten kunnen bereiken. We merken dat ze daar nog altijd enthousiast van worden en gaan slepen. Het werkt voor ons."

Hij vervolgt: "Soms is er een kans om te investeren en een spel er meteen op te zetten, zoals Stray, en daar spelen we dan ook op in. Maar wat ons betreft verkopen we (first-party-games) eerst voordat ze er op verschijnen... dat werkt en dat blijft onze strategie in de toekomst."

Deze strategie verschilt met Microsofts abonneeservice Xbox Games Pass. Microsoft plaatst alle first-party-games wel meteen op dag van release op Game Pass.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Financieel gezien zou het toch beter zijn als ms dit ook zal doen ondanks de zakken dieper zijn dan bij sony, maar toch.

0
test

Mee eens, maar wat doet micro nu koop delux edtion en speel 5 dagen eerder of zo en veel mensen die ik ken doen het ook nog. Veel men die ik kende die gamepass hadden en ook nog eens forza horizon 5 kochten om het eerder te spelen.

0
test

Das waar. Voor de gene die niet de gamepass hebben of willen kopen de games toch wel en eerder toegang werkt ook mee

0
test

Ja en Nee. Als ik weet dat hij op PS+ of Gamepass komt, dan wacht ik wel. Ik denk dat ze alleen extra geld zo krijgen van gamers die erg last van FOMO hebben.

0

Aanbevolen voor jou