Sony laat video met gelekte PlayStation 5 Pro-specificaties offline halen

Sony laat video met gelekte PlayStation 5 Pro-specificaties offline halen

Zwijgen is bevestigen

Sony heeft blijkbaar een video offline laten halen waarin de vermoedelijke hardwarespecificaties van de PlayStation 5 Pro werden gelekt.

Het gaat om een video van Moore's Law Is Dead, die vorige maand zei over de specificaties van de aankomende console-update te beschikken. Hoewel de insider nog geen reputatie heeft opgebouwd, werd het nieuws later bevestigd door Insider Gaming en IGN, op basis van hun eigen bronnen.

De video is inmiddels niet meer beschikbaar op YouTube, merkt Tom Warren van The Verge op. Als je de video klikt, zie je de boodschap: "Deze video is niet meer beschikbaar vanwege een auteursrechtclaim door Sony Interactive Entertainment." De consolemaker heeft er dus voor gekozen om de video offline te laten halen.

In de video werd destijds gemeld dat de PlayStation 5 Pro voor de feestdagen van dit jaar uitgebracht zou moeten worden. Het systeem zou daarbij 45 procent sneller zijn dan de huidige PlayStation 5.

Vooralsnog is de Pro-versie van de nieuwste PlayStation-console nog niet officieel aangekondigd, en is er dus officieel ook niets bekend over de hardware. In dit artikel zetten we alle informatie en geruchten rond de PlayStation 5 Pro op een rijtje.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Altijd fijn wanneer een bedrijf om deze manier bevestigt dat het gerucht klopt.

0

Aanbevolen voor jou