Seizoen 5 Reloaded voor Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2 onthuld

Seizoen 5 Reloaded voor Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2 onthuld

Onder andere met Lara Croft als een speelbare Operator

Activision Blizzard heeft de inhoud van seizen 5 Reloaded voor Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 onthuld.

Dat deed het bedrijf via een uitgebreid artikel. Duidelijk is dat de tweede helft van het vijfde seizoen morgen van start gaat en dat er onder andere een nieuwe multiplayermap, Warzone Resurgende-map en Lara Croft als een Operator worden toegevoegd.

Zowel in Modern Warfare 2 als Warzone 2 zal Lara Croft - bekend van de Tomb Raider-reeks - als speelbare Operator worden toegevoegd via een bundel die vanaf 9 september beschikbaar komt. In deze bundel zitten ook een laadscherm, drie blueprints voor waoens, een skin voor een voertuig en meer. Andere Operators die naar de games komen zijn rapper 21 Savage en Mace uit Modern Warfare (2019).

Verder zullen er drie nieuwe wapens aan de games worden toegevoegd via een nieuw gedeelte van de battle pass. Het 9mm Daemon-pistool, de Lachmann Shroud submachine geweeer en een ijspriem kunnen via in-game uitdagingen ontgrendeld worden of in de in-game winkel gekocht worden.

Warzone 2 ontvangt een nieuwe Resurgence-map, genaamd Fort Resurgence. Deze speelt zich af in Al Bagra Fortress van de Al Mazrah-map. De map krijgt zijn eigen speellijst. Ook keert de Armored Royale-modus uit de eerste Warzone terug. DMZ krijgt nieuwe factiemissies met beloningen. Aan Modern Warfare 2 wordt de nieuwe 6v6-map DRC - Zone 1 toegevoegd, gebaseerd op een gedeelte van de Building 21-excursion zone uit DMZ. Ook nieuw is de 2v2-modus Gunfight Snipers, waarin spelers die gespecialiseerd zijn in sniper rifles hun skills op de proef kunnen stellen.

Eerder werd bekendgemaakt dat Call of Duty: Modern Warfare 3 op 10 november verschijnt.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou