Sega deelt meer details van aankomende Jet Set Radio, Crazy Taxi en meer

Sega deelt meer details van aankomende Jet Set Radio, Crazy Taxi en meer

Inclusief nieuwe screenshots en artwork

Sega heeft meer details gedeeld van de aankomende vijf nieuwe delen in de klassieke franchises die het onlangs aankondigde.

Tijdens The Game Awards eerder deze maand deed Sega nieuwe games uit de Crazy Taxi-, Jet Set Radio-, Streets of Rage-, Shinobi- en Golden Axe-franchises uit de doeken. In een video werden wat beelden van deze nieuwe spellen getoond, maar veel verdere details waren er nog niet.

Het bedrijf heeft onlangs een presentatie gehouden rondom de vijf spellen, en daar komen onderstaande slides uit. Daarin worden de spellen ook kort beschreven. Zo wordt er bij Jet Set Radio gemeld dat de game een open spelwereld krijgt. "Maak vrienden, krijg meer fans en creëer een beweging!"

Bij Crazy Taxi is het duidelijk dat de game zich in 'Crazy City' afspeelt. In de beschrijving van Shinobi wordt gemeld dat spelers het legendarische zwaard Oberozuki gebruiken om monsters af te maken. De nieuwe Golden Axe moet om zwaarden en magie draaien en Streets of Rage Revolution tot slot moet wederom side-scroling beat' em up-actie bieden. De slides kunnen hieronder worden bekeken.

Crazy Taxi
Jet Set Radio
Golden Axe
Shinobi
Streets of Rage Revolution
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou toch wat zijn wanneer MS het voor elkaar zou krijgen om JSR en Crazy Taxi exclusief voor Xbox te maken. Net als in de tijd van de OG Xbox. Edit: ik zie dat Crazy Taxi ook op PS2 was. Alleen JSR dus.

[Reactie gewijzigd door Riyakuya op 24 december 2023 - 14:09]

0

Aanbevolen voor jou