Script van Ghost of Tsushima-film is af

Script van Ghost of Tsushima-film is af

Productie lijkt binnenkort van start te kunnen gaan

Het script van de aankomende verfilming van Ghost of Tsushima ligt klaar.

Dat heeft regisseur Chad Stahelski - ook bekend van John Wick - bekendgemaakt tijdens een interview met Screen Rant. Nu het script af is, kunnen vervolgstappen worden genomen om de opnames te starten.

In het interview benadrukt Stahelski ook zijn liefde voor het verhaal uit de game. "Er zijn twee dingen waar ik enorm geïnvesteerd in ben en dat zijn Highlander en Ghost of Tsushima. Beiden zijn geweldige IP's. Het verhaal van Ghost is een van mijn favorieten aller tijden."

Vorig jaar werd al bekendgemaakt dat de Ghost of Tsushima-film volledig Japanstalig wordt. Sucker Punch, de ontwikkelaar van de game, helpt mee. Het is niet bekend wanneer de film verschijnt. Eerder dit jaar gaf Stahelski al aan dat hij ook vervolgen en een serie gebaseerd op de game overweegt.

Ghost of Tsushima verscheen in 2020 op PlayStation 4 en in 2021 op PlayStation 5 en laat spelers als samoerai Jin de Tsushima-eilanden van Japan bevrijden van een Mongoolse invasie. Het spel wordt geprezen om zijn interessante open wereld, kleurrijke graphics en odes aan de samoeraifilms. Het is waarschijnlijk dat Sucker Punch aan een vervolg op de game werkt.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nu hoop ik wel dat deze film iets meer diepgang gaat krijgen dan de John Wick films en dat het niet alleen maar draait om gevechten.

0
test

Als het ook met alleen acteurs uit Japan is, hebben ze ook geen last van de staking.

0
test

Kan me toch bijna niet voorstellen dat Sony daar uiteindelijk mee akkoord gaat, want dan kan je incalculeren dat veel mensen die film gaan skippen.

0

Aanbevolen voor jou