Screenshot van geannuleerde The Last of Us Online gelekt

Screenshot van geannuleerde The Last of Us Online gelekt

De screenshot toont het menu van de game

Nadat eerder vandaag de multiplayergame gebaseerd op The Last of Us werd geannuleerd door Naughty Dog, is er nu een screenshot van het menu van de game uitgelekt.

Voorheen was er alleen maar artwork van het multiplayerspel beschikbaar, maar insider Dusk Golem besloot onderstaande screenshot uit te lekken. Hij laat weten dat hij dit alleen maar doet nu duidelijk is dat het spel niet meer uitkomt. Hij benadrukt daarbij dat het geen screenshot is van een recentelijke versie van de game.

Op de screenshot is te zien dat de game allerlei elementen zou bevatten die standaard zijn voor een moderne live-service game. Zo is er een battle-pass- en winkelsectie in het menu te vinden. Ook staat er een menucategorie genaamd 'jobs', wat mogelijk om tijdelijk beschikbare uitdagingen gaat.

Naughty Dog kondigde onlangs aan dat het de multiplayergame rondom The Last of Us - die blijkbaar The Last of Us Online zou gaan heten - heeft geannuleerd. "Terwijl we in de volledige productie zaten, werd de ongelooflijke schaal van onze ambitie ons helder. Om The Last of Us Online uit te brengen en te blijven ondersteunen zouden we onze gehele studio in de jaren na release moeten inzetten om content uit te blijven geven, wat een behoorlijke impact zou hebben op de ontwikkeling van toekomstige singleplayergames. We hadden dus de keuze uit twee mogelijkheden: een volledige live-service gamestudio worden of ons blijven richten op singleplayer verhalende games waar Naughty Dog bekend om staat."

Het bedrijf laat weten meer dan één "compleet nieuwe singleplayergames" in ontwikkeling te hebben, en in januari komt er een PS5-remaster uit van de tweede The Last of Us-game.

View post on X
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hmm, wéér een battlepass en een store. Ik ben er niet zo rouwig om dat deze is geannuleerd.

0
test

Precies, viel mij ook al meteen op. Misschien toch niet zo heel erg dan dat de game geschrapt is.

0

Niet zo gek toch, ze moeten toch geld verdienen als ze die game continue willen blijven onderhouden. Niet voor niks dat Ryan live service games wilde, het levert een continue stroom aan inkomsten op als je en succesvolle game hebt.

0
test

Het lijkt me redelijk duidelijk dat niemand in dat team hier zelf om gevraagd had deze game te maken. Verder zie ik nergens de screenshot staan waar het over gaat in dit artikel gek genoeg. Mss zit ie verstopt achter alle vervelende reclame die tegenwoordig tussen de artikels staat.

[Reactie gewijzigd door do365nic op 16 december 2023 - 11:10]

0

Aanbevolen voor jou