Savage Gauntlet-modus komt deze vrijdag naar Exoprimal

Savage Gauntlet-modus komt deze vrijdag naar Exoprimal

Verder staat er nog veel meer gratis content op de planning

Vanaf aanstaande vrijdag wordt de Savage Gauntlet-modus gratis aan Exoprimal toegevoegd.

Capcom maakte nog voor de release van de game al de roadmap voor Exoprimal-content bekend. In de nieuwe modus werken spelers samen en nemen ze het op tegen "speciale wekelijks roterende missies" die beschikbaar komen nadat de campagne is uitgespeeld.

"Het is jij en je team van vijf tegen de dinosauriërs", zo wordt de modus omschreven. "Geen rivaliserende Exofighters en geen dominator. Je expertise in je exosuits en het teamwork gaan je succes bepalen terwijl je endgame-content doorloopt met de hoogste moeilijkheidsgraad in het achterhoofd."

Title Update 1 voor de game moet op 16 augustus verschijnen. Daarin zitten onder andere tien verschillende variaties op bestaande exosuits. De tweede title update - die nog geen releasedatum heeft - moet daarnaast nieuwe maps en een missie bevatten. Er komen ook cross-overs gebaseerd op Street Fighter 6 en Monster Hunter naar de game, al zijn daar nog geen releasedata voor bekend.

Exoprimal is een multiplayergame waarin twee teams van vijf spelers moeten zien te overleven tussen allerlei dinosauriërs. Het team dat als laatste overleeft heeft gewonnen. De game speelt zich af in 2040, waarbij dinosauriërs uit het niets zijn verschenen en complete steden verwoesten. Het spel is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game staat ook op Xbox Game Pass.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi ben helemaal verslaafd aan deze gane zo veel plezier heb ik ermee.

0
test

Is het een beetje te doen zonder vaste groep ?

0
test

Ja hoor tot nu toe geen problemen mee. Tuurlijk zal het met een vaste groep iets nakkelijker gaan en iets meer kans om te winnen, maar heb met randoms tot nu toe meer gewonnen dan verloren. Bovendien zia het telkens vrij duidelijk voor iedereen wat je moet doen. Alleen soms mis je een healer de meeste willen toch vaak geen healer spelen. Dus nu neem ik die taak maar vaak op me.

2
test

ok bedankt. Ja heb ow en ow2 gespeeld. Bekend probleem. Gelukkig vind ik healen ook wel geinig af en toe. Die lucio achtige lijkt me wel spelen dan.

0

Aanbevolen voor jou