Rockstar haalt meer dan 180 auto's uit de verkoop in GTA Online

Rockstar haalt meer dan 180 auto's uit de verkoop in GTA Online

Sommige wagens zijn echter nog wel via een GTA Online+-abonnement verkrijgbaar

Gisteren is een nieuwe update voor GTA Online uitgekomen. Daarmee zijn er meer dan honderdtachtig wagens uit de verkoop gehaald - sommigen kunnen alleen nog maar via een betaald abonnement verkregen worden.

Rockstar liet voor de release van de nieuwe San Andreas Mercenaries-update al weten dat sommige auto's uit de in-game winkel zouden worden gehaald, maar het was toen nog niet bekend om welke en hoeveel wagens het ging. Het bedrijf claimt dat het om de minder populaire auto's gaat.

Volgens Rockstar is het verwijderen van de in totaal 189 wagens gedaan om "de winkelervaring te stroomlijnen", maar de actie is bovenal negatief ontvangen door fans, zo meldt Kotaku. Daarbij helpt niet mee dat sommige van de verwijderde wagens nog wel door leden van de GTA Online+-abonnementsservice kunnen worden gekocht. Dat betekent dat sommige auto's die voorheen door iedereen met in-game geld gekocht konden worden, nu dus achter een betaalmuur zitten.

De San Andreas Mercenaries is gisteren voor GTA Online verschenen. De update voegt nieuwe verhalende missies toe. Daarin sluiten spelers zich aan bij een team van piloten en oud-militairen en nemen ze het op tegen Merryweather Security, het grootste particuliere leger van San Andreas. De missies spelen zich af op straat, op zee en in de lucht. Spelers maken daarin onder andere kennis met de vliegtuigmonteur Charlie Reed en kunnen vliegen in een verbeterde versie van de Mammoth Avenger. Ook worden er drie nieuwe Los Santos Angels Operations toegevoegd, genaamd Direct Action, Surgical Strike en Whistleblower. Naast de verhalende missies voegt de update ook nieuwe evenementen, voertuigen, een nieuwe garage, een nieuwe smg - die geschikt is om te gebruiken tijdens het rijden - en dagelijkse tijduitdagingen toe.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Rockstart? Haha. Anyway, wat een treurige actie weer. Laat me een beetje aan Destiny 2 denken waarbij ze ineens volledige werelden en content verwijderde waar je voorheen voor betaald had. Dat dit soort prakrijken mogen begrijp ik niet.

0
test

Thanks voor de heads up, aangepast!

0
test

En wordt dit nog gratis gedaan, maar binnen de kortste keren ga je betalen voor content die uit de game gehaald wordt. Just wait.. xD

0

Aanbevolen voor jou