'Respawn werkt aan first-person Mandalorian-game'

'Respawn werkt aan first-person Mandalorian-game'

Game zou nog een aantal jaar op zich laten wachten

Respawn Entertainment zou aan een first-person Star Wars-game gebaseerd op de populaire serie The Mandalorian werken.

Dat claimt Insider Gaming-journalist Tom Henderson van bronnen te hebben vernomen. Spelers zouden in de huid kunnen kruipen van de premiejager - in de Disney Plus-serie gespeeld door Pedro Pascal - en op doelwitten moeten jagen in ruil voor geld.

Het spel zou zich richten op 'mobiliteit' in combinatie met de jetpack op de rug van het personage. Daardoor kunnen spelers niet alleen hoog springen, maar ook naar snel alle richtingen op manoeuvreren. De game zou spelers motiveren om actievol te spelen - zo zou de gezondheid van het personage vollopen door vijanden neer te schieten.

Volgens Jeff Grubb werd de ontwikkeling in eerste instantie aangestuurd door Mohammad Alavi, die in 2022 vertrok bij het bedrijf. Verder zou de game geen open spelwereld bevatten - in plaats daarvan zouden er lineaire levels in het spel zitten die zich op verschillende planeten uit het Star Wars-universum afspelen.

De release van de Mandalorian-game zou pas over een jaar of twee - of zelfs later - gepland staan. Het is daarnaast niet duidelijk of er multiplayerelementen in het spel zitten.

Gisteren meldde Henderson nog dat Respawn aan een nieuwe Star Wars-game werkte met een setting waar veel mensen op zaten te wachten. Hij liet toen weten snel meer informatie te geven.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Respawn first person star wars o hell yeah.

1
test

dacht dacht ik bij DICE ook

0
test

Heb dice nooit goed gevonden voor sp, respawn heeft zich wel bewezen en daar voor toen de mensen nog bij abk zaten ook met cod.

0
test

damn! Das gaaf…maar 2 jaar of langer wachten, pfew.

0

Aanbevolen voor jou