Remake van Metal Gear Solid zou in ontwikkeling zijn

Remake van Metal Gear Solid zou in ontwikkeling zijn

Konami kondigde vorig jaar een remake van Metal Gear Solid 3 aan

Er zou een remake van Metal Gear Solid in ontwikkeling zijn.

Dat claimt de Spaanse website Areajugones te hebben vernomen. Deze website lekte ook op voorhand de Valhalla-uitbreiding voor God of War Ragnarok uit.

Volgens de website moet de remake van Metal Gear Solid in ieder geval op PlayStation 5 uitkomen, en niet op PlayStation 4. De website sluit niet uit dat het spel op andere platforms verschijnt. Het is niet bekend wie er aan de remake zou werken.

Konami heeft vorig jaar een remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater, genaamd Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, aangekondigd. Die game is in ontwikkeling bij Virtuos en Konami en komt ergens dit jaar naar PlayStation 5, Xbox Series en pc. Het verhaal van MGS3 speelt zich voor Metal Gear Solid af, dus mogelijk is Konami van plan de volgorde van het verhaal uit de reeks aan te houden bij het ontwikkelen van remakes.

Afgelopen oktober verscheen Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 op consoles en pc, met daarin de eerste vijf games uit de reeks.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Word er nu bedoelt een remake van de ps 1 versie of die van snes of nes weet even niet waar de eerste op uitkwam. . Maar metal Gear van ps1 of de remake op gamecube twin snakes was zo heerlijk spel.

0
test

Metal Gear Solid kwam uit de PS1 (en kreeg een remake op de GameCube inderdaad). Metal Gear kwam uit op de MSX en was de allereerste in de reeks. Het lijkt er dus op dat het een remake van de PS1 versie gaat worden.

1
test

Vanaf de PlayStation 1-game kwam de 'Solid' naam erbij, we hebben het hier dus specifiek over Metal Gear Solid op PlayStation 1 yes!

1
test

Dank voor de duidelijkheid.

0
test

Hopelijk wel wat meer effort dan de remasters, want die zijn echt beroerd man

0
test

Hoezo? Ze zijn in perfect ouderwetse staat gekomen, zo accuraat zelfs dat de haperingen vanuit het analoge tijdperk zijn meegenomen. (Sarcasme trouwens, want de ports/remasters zijn inderdaad ruk)

0

Aanbevolen voor jou