Red Dead Redemption nu in 60 fps speelbaar op PS5

Red Dead Redemption nu in 60 fps speelbaar op PS5

Een welkome verrassing

De PlayStation 4-versie van Red Dead Redemption heeft een update ontvangen waarmee de game in 60 frames per seconde op PlayStation 5 gespeeld kan worden.

Gisteren bracht Rockstar Games update 1.03 uit voor de PlayStation 4-versie van de game. Volgens de officiële beschrijving lost de patch enkele bugs op en worden prestaties verbeterd.

Gamers kwamen er echter al snel achter dat het er voor zorgt dat de game via backward compatibility in 60 fps op PlayStation 5 draait. Op PS4 (en Nintendo Switch) kan het spel alleen in 30 fps gespeeld worden.

Red Dead Redemption verscheen in 2010 op PlayStation 3 en Xbox 360 en is tot voor kort niet opnieuw uitkomen. In augustus verscheen het spel digitaal op PS4 en Switch, en vanaf 13 oktober is er ook een fysieke versie verkrijgbaar.

Hier vergelijken we de heruitgave van Red Dead Redemption met het origineel.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat verandert de zaak. Blijft nog steeds veel te duur, maar nu kan het door de beugel. Nu ook asap een versie voor de Xbox One/Series uitbrengen of een 60fps update uitbrengen voor de 360 versie.

1

Je kan RDR gewoon al spelen op de XBox One/Series op 60 fps toch? Daarom is deze remake daar ook niet op uitgekomen. Of heb ik het mis? @Hieronder: ah thanks! Is ook weer duidelijk

[Reactie gewijzigd door op 5 oktober 2023 - 11:49]

0
test

Helaas heb je het mis. Dus laten we hopen dat de Xbox ook een update of remaster krijgt.

1
test

Wel 4K met backwards compatibility maar op 30 fps. Misschien komt er ook op Xbox nog een update van Rockstar of kan Microsoft nog iets doen met de FPS Boost.

0

Wel op 4k upscaled, maar is locked op 30fps. Bij sommige games hangt de hele logic van de game aan de framerate. Dan kan je niet zomaar effe de framelock vrijgeven, dan moet er echt een aanpassing in de engine gedaan worden. Ik vermoed dat dit bij RDR het geval is.

1

Nu Red dead 2 nog....

0

Aanbevolen voor jou