Red Dead Redemption 3 mogelijk in ontwikkeling

Red Dead Redemption 3 mogelijk in ontwikkeling

Geruchten doen al een tijdje de ronde

Vijf jaar na de release van Red Dead Redemption 2 is Rockstar mogelijk begonnen aan het derde deel in de franchise.

Geruchten doen de ronde dat Rockstar is begonnen aan het derde deel in de Red Dead Redemption-franchise, zo'n vijf jaar na de release van Red Dead Redemption 2. Dat meldt MyTimeToShineHello, een bron die voorheen vooral informatie uitlekte op het gebied van films en tv. Zo lekte hij eerder het plot van Spider-Man: No Way Home uit, evenals informatie over meerdere Marvel- en DC-films.

Zijn betrouwbaarheid als leaker in de gamesindustrie heeft hij nog niet echt bewezen, hoewel hij onlangs claimde dat Hogwarts Legacy 2 in ontwikkeling is. Als hij de waarheid spreekt zijn het niet de twee minste franchises waar hij informatie over uitbrengt, dus hij riskeert wellicht zijn reputatie door hier uitspraak over te doen.

Gaming Bible kwam onlangs naar buiten met een vergelijkbaar bericht. Volgens hun artikel zou Take-Two-baas Strauss Zelnick het bestaan van Red Dead Redemption 3 bevestigd hebben.

Zelfs als de leaks gelijk hebben en Red Dead Redemption 3 inderdaad in ontwikkeling is, is het maar de vraag wanneer we de game kunnen verwachten. Eerst moet GTA 6 nog officieel aangekondigd en uitgebracht worden, en dan zit er waarschijnlijk nog een paar jaar tussen voordat we Red Dead Redemption 3 kunnen verwachten.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deel 2 is allang uit ;)

0
test

RDR II, part 2. Snap dat dan, haha :P

0
test

Ah foutje, aangepast!

0
test

Doordat het niet de minste franchises zijn is het ook vrij makkelijk scoren om met een dergelijk gerucht te komen. De kans is ook vrij hoog dat het waar is natuurlijk of je dit nu lukraak roept of echt baseert op betrouwbare bronnen. Ik durf bijvoorbeeld ook wel te 'lekken' dat na GTA 6 er ook een GTA 7 komt en kan dan vrij goed gokken wanneer ik kan roepen dat die in ontwikkeling is. Moet alleen nog even nadenken of die GTA 7 zal heten of een subtitel gaat dragen. Kom ik later op terug :)

0

Dit gerucht is inderdaad wel van het niveau "captain obvious"..

0

Aanbevolen voor jou