PlayStation Plus Premium-leden kunnen Alan Wake 2 drie uur lang gratis uitproberen

PlayStation Plus Premium-leden kunnen Alan Wake 2 drie uur lang gratis uitproberen

Er is een trial uitgekomen van de game

Er is een trial van Alan Wake 2 beschikbaar gekomen voor PlayStation Plus Premium-leden.

In 2022 ging PlayStation Plus op de schop en werden er drie 'tiers' geïntroduceerd. De laagste tier, Essential, geeft toegang tot online gaming en een paar games per maand om te claimen. Met PS Plus Extra krijgen spelers ook toegang tot tientallen PS4- en PS5-games. Dan is er nog de duurste variant, PlayStation Plus Premium, waaraan niet alleen klassieke games worden toegevoegd, maar waarbij leden ook uitgebreide 'trials' van spellen aangeboden krijgen.

Er is nu een trail van Alan Wake 2 toegevoegd aan Premium. Daardoor kunnen geïnteresseerden alvast drie uur van het volledige spel uitproberen voordat ze eventueel overgaan tot aankoop.

Alan Wake 2 verscheen afgelopen oktober. Ron Vorstermans beloonde de game met een 8,5: "Alan Wake 2 houdt je continu op het puntje van je stoel. Is het niet met survival-horror-actie, dan wel met een overdaad aan onverwachte plotpunten en gameplaysequenties. Dit vervolg is in dat opzicht echt volledig uniek. Niet alle genomen risico’s betalen zich uit, maar Alan Wake 2 is in sfeer, verhaal en verrassing een avontuur dat je eigenlijk niet missen kunt."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gisteren de game uitgespeeld en een hele goeie game vond ik het. Zie wel dat foamstars een Day one release is op ps plus.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 31 januari 2024 - 17:22]

1
test

Net gelijk ff binnen geharkt, morgen ff uitproberen en misschien van de actie van 48 euro genieten. Echter eerst kijken of mijn hart het aankan.... LOL Deel 1 uitgespeeld maar was niet zo scary, las wel dat deze dat meer is dan deel 1.

0

Aanbevolen voor jou