PlayStation-kortingsevenement Days of Play begint aanstaande vrijdag

PlayStation-kortingsevenement Days of Play begint aanstaande vrijdag

Evenement loopt tot en met 12 juni

Sony's Days of Play-kortingsevenement gaat op vrijdag 2 juni van start.

In de nacht van aanstaande donderdag op vrijdag om 00:01 begint Days of Play. Tot en met 12 juni kunnen er fikse kortingen op de PlayStation Store worden gescoord, zo valt op PlayStation Blog te lezen.

Zo worden er kortingen op PlayStation Plus-abonnementen vergeven. Zowel nieuwe als bestaande PS Plus-abonnees kunnen met kortingen van 25 procent een jaarabonnement afsluiten. Mensen kunnen hun abonnement ook met 25 procent korting upgraden naar een hoger niveau.

Logischerwijs moeten ook allerlei games met korting aangeboden worden, al wordt in de loop van deze week pas meer bekendgemaakt over het aanbod. Via de officiële PlayStation Direct-winkel zullen ook deals worden aangeboden voor games en accessoires.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fijn dat er korting gegeven wordt, maar ik heb bijna het idee dat er nu constant aanbiedingen zijn voor consumenten... De tijden dat iets niet in de aanbieding is komt minder vaak voor. Wel beter voor ons gamers natuurlijk

-1

Dat klopt, maar soms zie je door de aanbiedingen het bos niet meer. Daarnaast moeten we ons afvragen als een product standaard in de aanbieding is het nog wel een aanbieding is.

1

Aanbevolen voor jou