'PlayStation 5 Pro zeker in ontwikkeling, verschijnt eind 2024'

'PlayStation 5 Pro zeker in ontwikkeling, verschijnt eind 2024'

First party-ontwikkelaars zouden binnen komende maanden prototype ontvangen

De PlayStation 5 Pro zou "met honderd procent zekerheid" in ontwikkeling zijn en in het vierde kwartaal van 2024 uitkomen.

Dat meldt journalist Tom Henderson in een artikel op Insider Gaming. In het artikel praat hij over verschillende hardware in ontwikkeling bij Sony, waarvan de PlayStation 5 Pro er één zou zijn. Sony zelf heeft het bestaan van een verbeterde of krachtigere versie van de PlayStation 5 nog niet bevestigd.

"Insider Gaming kan met honderd procent zekerheid zeggen dat de PlayStation 5 Pro op dit moment in ontwikkeling is. We kunnen geen specifiekere details geven, maar begrijpen dat de eerste prototypes voor first party-ontwikkelaars binnen de komende paar maanden uitgestuurd worden en dat third party-ontwikkelaars ze tegen het einde van het jaar ontvangen."

In het artikel wordt ook andere hardware aangekaart, al gaat het hierbij ook om hardware waar al eerder geruchten over gingen. Zo zou in september dit jaar een PlayStation 5 met loskoppelbare diskdrive uitkomen, zou eind dit jaar de Q Lite-streaminghandheld verschijnen en moeten voor het einde van dit fiscale jaar draadloze oordopjes voor de console uitkomen. De site meldt daarnaast dat Project Leonardo, de eerder aangekondigde PlayStation 5-controller die meer toegankelijkheidsopties biedt, in het laatste kwartaal van dit jaar moet verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zie liever de PS5 slim.

0
test

Beetje onzinnig als je het mij vraagt gezien ontwikkelaars vooralsnog niet alles uit de normale ps5 hebben kunnen halen.

0

Aanbevolen voor jou