PlayStation 5-bundel met PlayStation Premium-abonnement gelekt

PlayStation 5-bundel met PlayStation Premium-abonnement gelekt

Het zou om een abonnement van twee jaar gaan

Sony komt mogelijk met een PlayStation 5-bundel waarbij een PlayStation Plus Premium-abonnement van 24 maanden wordt geleverd.

De bundel is op Twitter uitgelekt en toont naast een PlayStation 5 (de editie met een diskdrive) ook een abonnement op PlayStation Plus Premium van 24 maanden. De tekst op de doos is geheel Duitstalig, dus het lijkt om een bundel te gaan die in ieder geval in Europa moet uitkomen. Op moment van schrijven heeft Sony de bundel in ieder geval nog niet officieel onthuld.

PlayStation Plus Premium is de duurste abonnementsvorm van PlayStation Plus. Daarmee krijgen abonnees toegang tot alle extra's die leden van de dienst hebben: de mogelijkheid om online te gamen, maandelijks een paar gratis games om te claimen, klassieke PlayStation- en PSP-games, PS5-, PS4- en PS3-games en trials van games. PlayStation Plus Premium kost los 119,99 euro per jaar. De prijs van de mogelijke bundel is nog niet bekend.

Over PlayStation Plus gesproken: de Extra- en Premium-games van deze maand komen vandaag live. Lees hier welke games er worden toegevoegd.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik neem aan dat ze de discless versie ook zo bundel doen, dat zou goeie combi zijn

0
test

Komt van deze website: https://www.o2online.de/e-shop/sony/sony-playstation-5-mit-laufwerk-und-24m-ps-plus-premium-details Ik spreek geen woord Duits dus moet het doen met de Google Translate versie, maar het lijkt erop dat je deze bundel in 24, 36 of 48 maandelijkse termijnen moet afbetalen. En ik mag hopen dat de genoemde bedragen niet kloppen want anders kost dit minimaal €1317,-. En dat is helaas geen typefout.

0

Die prijs klopt wel. Het gaat om een 4G mobiel abonnement + PS5 + PS Plus.

0

Aanbevolen voor jou