Pedro Pascal: 'Opnames tweede The Last of Us-seizoen gaan geweldig'

Pedro Pascal: 'Opnames tweede The Last of Us-seizoen gaan geweldig'

Acteur won afgelopen weekend een SAG Award voor zijn rol in de serie

Pedro Pascal, die de rol van Joel Miller speelt in de HBO-serie The Last of Us, heeft een update gegeven over de opnames van het tweede seizoen die eerder dit jaar zijn begonnen. Volgens hem gaan de opnames "geweldig".

Pascal won afgelopen zaterdagnacht een SAG Award voor beste mannelijke acteur in een dramaserie voor zijn rol in The Last of Us. Zijn toespraak kan hieronder worden bekeken. Kort daarna sprak hij met Deadline over de televisieserie en de opnames voor het tweede seizoen.

"De opnames gaan geweldig. Het is ontzagwekkend hoeveel focus en toewijding iedereen heeft dit tweede seizoen. Het is geweldig om weer samen met ze te werken en iedereen, onze hele crew, werkt harder dan ik mij ooit had kunnen voorstellen, zelfs harder dan tijdens het eerste seizoen, wat haast onmogelijk lijkt. Het is inspirerend en deze award is dankzij hen."

Het tweede seizoen van The Last of Us - gebaseerd op de gelijknamige gamereeks van Naughty Dog - wordt in 2025 uitgezonden via HBO. De afgelopen tijd is er flink wat castingnieuws naar buiten gekomen. Zo blijkt dat Kaitlyn Dever de rol van Abby Anderson - een belangrijk personage uit de tweede game - vertolkt.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Benieuwd. Het eerste seizoen had zijn geweldige momenten, maar ergens vind ik niet dezelfde sfeer die de games bieden. Het probleem dat je hebt met vrijwel alle game verfilmingen, lijkt me. Ellie vind ik persoonlijk niet even "sympathiek" overkomen als in de games. In de serie is ze naar mijn mening meer een kreng en daardoor heb je minder snel diezelfde sympathie als in-game Ellie. Deel twee zal ik sowieso ook wel zien als trouwe fan van het gamefranchise. Een derde deel in de gamereeks is ook welkom!

0

Aanbevolen voor jou