Patch voor Mortal Kombat 1 op pc, PS5 en Xbox Series verschenen

Patch voor Mortal Kombat 1 op pc, PS5 en Xbox Series verschenen

Switch-spelers wachten echter nog op verbeteringen

NetherRealm Studios heeft een nieuwe patch uitgebracht voor de pc-, Xbox Series- en PlayStation 5-versies van Mortal Kombat 1.

Dat kondigde het bedrijf gisteren aan. De patch lost diverse bugs en andere problemen op. Ook worden er bij verschillende personages aanpassingen gemaakt om de balans te perfectioneren. De complete patch notes zijn hier te bekijken.

Veel fans klagen op X (voorheen bekend als Twitter) echter over het feit dat een patch voor de Switch-versie op zich laat wachten. Deze versie van de game ligt sinds release onder vuur. De Switch-versie is gemaakt door Shiver Entertainment en Saber Interactive. Op fora en social media verschenen kort na release beelden van de Switch-versie, waarbij vooral de gebrekkige graphics centraal stonden.

Mortal Kombat-bedenker Ed Boon beloofde dan ook verbeteringen voor de Switch-versie. "Een aantal van de problemen die gevonden zijn zullen absoluut aangepakt worden. Het was ideaal geweest als we de versie die we hadden willen leveren hadden uitgebracht, maar alles dat we als probleem zien staat op onze lijst en wordt gefixt."

Mortal Kombat 1 is beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc (via Steam en Epic Games Store). De game bevat naast een cast aan speelbare personages ook zogeheten 'Kameo-vechters' die spelers bijstaan tijdens gevechten. Cross-play en cross-progressie wordt ergens na release van de game toegevoegd. Daarbij bevat het spel rollback netcode.

Tom Kerkhof gaf een 8 aan de PS5-versie van de game: "Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou