Opnames tweede The Last of Us-seizoen beginnen op 7 januari

Opnames tweede The Last of Us-seizoen beginnen op 7 januari

Waarschijnlijk is het tweede seizoen in 2025 te zien

De opnames voor het tweede seizoen van HBO-serie The Last of Us gaan op 7 januari 2024 van start.

Dat blijkt uit een bericht op de website van de Film & Television Industry Alliance, waar alle films en series die in ontwikkeling zijn worden bijgehouden. Het is waarschijnlijk dat het tweede seizoen van The Last of Us pas in 2025 uitgezonden wordt. De opnames voor het eerste seizoen liepen van juli 2021 tot juni 2022 en het seizoen werd vanaf januari 2023 uitgezonden.

Veel details over het tweede seizoen zijn er nog niet, maar duidelijk is dat het verhaal dat in de game The Last of Us: Part 2 verteld wordt gevolgd wordt. De makers hebben al gecommuniceerd dat de gebeurtenissen uit deze game meerdere seizoenen zullen beslaan.

Eerder bleek dat Neil Druckmann - de maker van de games en samen met Craig Mazin de showrunner van de serie - bij Naughty Dog ook aan een nieuwe, onaangekondigde game werkt, maar daar is nog niets over bekend. Naughty Dog heeft ook nog altijd een multiplayergame gebaseerd op The Last of Us in ontwikkeling.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat is het toch fijn om nu al te weten dat we straks op 7 januari wakker kunnen worden met de gedachte dat het filmen voor seizoen twee van de Last of Us is gestart. *edit Ik heb uiteraard enkel de headline gelezen.

0
test

Was de azijn in de aanbieding deze week ?

0

Aanbevolen voor jou