Oorspronkelijke Metal Gear-games ook onderdeel van komende collectie

Oorspronkelijke Metal Gear-games ook onderdeel van komende collectie

!

Zowel Metal Gear als Metal Gear 2: Solid Snake zitten ook in het eerder deze week aangekondigde Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1.

Tijdens de PlayStation Showcase werd een remake van Metal Gear Solid 3 aangekondigd, genaamd Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Die game heeft nog geen releasedatum maar komt naar PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Konami heeft tegelijkertijd ook aangekondigd dat Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en  Metal Gear Solid 3: Snake Eater dit najaar in een collectie worden uitgebracht. Het gaat om de HD Collection-versies en het zijn dus geen volledige remakes.

Konami gaf eerder ook al aan dat de collectie nog meer bevat, maar gaf niet prijs wat precies. Dat is nu echter wel onthuld via de PlayStation Store: het gaat om Metal Gear en Metal Gear 2: Solid Snake, de voorlopers van de Metal Gear Solid-reeks. 

Echt verrassend is dat niet: de games zaten ook al samen met de andere bovengenoemde games in de HD Collection die in 2011 op PS3 en Xbox 360 verscheen. Het lijkt er dus op dat dit een nieuwe versie van die collectie wordt. Wel houdt de 'Volume 1' in de titel de gemoederen van fans bezig; zij hopen dat er een tweede collectie komt met spellen als Metal Gear Solid 4, 5 en Ground Zeroes, of wellicht ook de PSP-game Peace Walker.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit is dus gewoon een re-release van de HD-collection uit 2011. MGS1 en 2 zijn onderdeel van Sneak Eater. Deze zijn via een Extra’s menu te starten.

0

Metal Gear en Metal Gear 2: Solid Snake bedoel ik dus.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

-3

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou