Oorspronkelijke Jet Set Radio-makers werken mee aan nieuwe game

Oorspronkelijke Jet Set Radio-makers werken mee aan nieuwe game

Er komen ook nieuwe games in de Crazy Taxi-, Streets of Rage-, Shinobi- en Golden Axe-franchises

Een onbekend aantal mensen die aan de oorspronkelijke Jet Set Radio heeft gewerkt, helpt ook mee aan het aankomende nieuwe deel dat vorige week werd aangekondigd.

Sega onthulde afgelopen week tijdens The Game Awards dat het aan nieuwe games in de Crazy Taxi-, Jet Set Radio-, Streets of Rage-, Shinobi- en Golden Axe-franchises werkt. Hoewel veel details er nog niet zijn, zijn er in onderstaande trailer al enkele beelden van de spellen te zien.

In een interview met Washington Post meldt Sega Amerika's Shuji Utsumi dat "het concept van Jet Set Radio geavanceerd is. De oorspronkelijke makers zijn weer betrokken en dit is het moment. In deze tijd kunnen mensen allerlei soorten concepten appreciëren."

Utsumi meldde tijdens de aankondiging van de vijf nieuwe games afgelopen week al het volgende: "De laatste jaren heeft Sonic the Hedgehog nieuwe paden voor Sega gebaand, en is de franchise nieuw leven ingeblazen en hebben we een nieuw publiek gebruikt - vroeger konden we hier alleen maar van dromen. De aankondiging van vandaag is nog maar het begin van ons initiatief. Onze ambitie is bovenal om geweldige games met memorabele personages en werelden te creëren. We hopen dat fans van alle leeftijd uitkijken naar onze toekomst terwijl we deze games de komende jaren uitbrengen."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben benieuwd. Wel een beetje vreemd, een tijdje geleden heb ik een artikel gelezen (kan het helaas niet weer vinden, had iets te maken met Bomb rush cyberfunk) dat Sega absoluut geen plannen met Jet set radio zou hebben.

0

Aanbevolen voor jou