Ontwikkeling derde Star Wars Jedi-game bevestigd door Cal Kestis-acteur

Ontwikkeling derde Star Wars Jedi-game bevestigd door Cal Kestis-acteur

Er wordt op dit moment aan gewerkt

Cameron Monaghan, de acteur die Cal Kestis speelt in de Star Wars Jedi-games, heeft bevestigd dat hij op dit moment aan een derde deel werkt.

Dat meldde hij tijdens een Ocala Comic Con-panel (via VGC). "We werken op dit moment aan een derde game." Hij meldt daarna dat hij hoopt dat er weer wat cools van gemaakt wordt, maar verdere details gaf hij niet.

Eerder dit jaar gaf Stig Asmussen, de regisseur van de eerste twee games, al aan een derde deel te willen maken. "Mijn plan was altijd om er een trilogie van te maken. Hoe kunnen we Cal en zijn team naar plekken brengen die verder gaan dan de eerste game?" Asmussen is onlangs echter vertrokken bij ontwikkelaar Respawn Entertainment.

Star Wars Jedi: Fallen Order verscheen in 2019 en vervolg Star Wars Jedi: Survivor kwam eerder dit jaar uit. Erik Nusselder gaf een 8 aan die game: "Star Wars Jedi: Survivor pakt bijna alle verbeterpunten van het vorige deel overtuigend aan en is een Star Wars-avontuur om van te genieten. Tenminste, zolang de technische problemen je plezier niet vergallen."

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd of ze in staat zijn een deel te maken dat niet krom trekt van de bugs.

[Reactie gewijzigd door The_Stifmeister op 24 september 2023 - 15:44]

0

"Altijd al van plan om er een trilogie van te maken...." Het was oorspronkelijk niet eens een star wars game.

1
test

kan het nog wel een plan zijn geweest om er een trilogie van te maken. Dat heeft niks met Star Wars te maken. Als dit een nieuwe ip was geworden had het toch ook in de basis al een trilogie kunnen zijn geweest. Al in de concept fase kan dat besloten zijn voor er wat design keuzes gemaakt werden.

2

Aanbevolen voor jou