Omni-Man voor Mortal Kombat 1 uitgelicht

Omni-Man voor Mortal Kombat 1 uitgelicht

Personage maakt onderdeel uit van de eerste dlc voor de game

Er is een trailer uitgebracht voor Omni-Man, een aankomend dlc-personage voor Mortal Kombat 1.

Het was al bekend dat Omni-Man onderdeel uitmaakte van het eerste dlc-pakket voor Mortal Kombat 1. Nu zij ner uitgebreide beelden getoond tijdens New York COmic-Con.

Omni-Man komt uit de comicreeks Invincible, waar onlangs ook een animatieserie op gebaseerd is op Amazon Prime. Het personage wordt - ook in de game - ingesproken door JK Simmons.

In november komt het eerste dlc-pakket uit voor Mortal Kombat 1. Deze kan gekocht worden en mensen die de Premium Edition van het spel hebben gehaald ontvangen het gratis. Naast Omni-Man bevat het pakket ook Peacemaker, Homelander, Quan Chi, Ermac en Takashi Takeda. De Kaemo-vechters Johnny Cage, Tremor, Mavado, Ferra en Khameleon worden ook toegevoegd.

Tom Kerkhof gaf een 8 aan de PS5-versie van de game: "Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ondanks dat ik Invincible een hele toffe serie vind, ben ik hier toch niet blij mee. Mortal Kombat moet echt kappen met die guest characters die totaal niet in de lore van de game passen. MK11 had t ook al met Rambo, Terminator en Robocop. Geef ons gewoon nieuwe MK characters die qua lore en moves ook passen in de game.

0
test

De schuld ligt uiteindelijk bij de mensen die het kopen, want Netherrealm en WB doen gewoon wat de meeste mensel willen. Persoonlijk heb ik er niet zo'n probleem mee zolang er ook maar een goed aantal echte MK personages worden toegevoegd.

0

Aanbevolen voor jou