Omni-Man komt op 9 november naar Mortal Kombat 1

Omni-Man komt op 9 november naar Mortal Kombat 1

Mensen zonder een Kombat Pack moeten wachten tot 16 november

Vanaf 9 november kunnen mensen met die de Kombat Pack hebben aangeschaft aan de slag met Omni-Man als speelbaar personage in Mortal Kombat 1.

Dat heeft NetherRealm Studios aangekondigd. Vanaf 16 november is Omni-Man verkrijgbaar voor mensen die de Kombat Pack niet hebben. Hieronder is een nieuwe trailer van het personage te zien.

Omni-Man komt uit de comicreeks Invincible, waar onlangs ook een animatieserie op gebaseerd is op Amazon Prime. Het personage, dat ook wel bekend staat als Nolan Grayson komt van de planeet Viltrum. Omni-Man wordt - ook in de game - ingesproken door JK Simmons.

Tom Kerkhof gaf een 8 aan de PS5-versie van de Mortal Kombat 1: "Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken."

Watch on YouTube
Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou